Skimmel i lejligheden

Skimmel på Sct Jørgensgade 22

Skimmel på Sct Jørgensgade 22

Vi har gennem et stykke tid overvejet, om der er skimmelsvamp i vores lejlighed. Nu har vi fået en sagkyndig til at lave en DNA-analyse af vores indeklima. Resulatet er ikke opmuntrende. Som han skriver: “Erfaringsmæssigt kan der forekomme gener ved længerevarende ophold i lokaler med denne profil.”

Det betyder vel at vi enten skal have husets tagkonstruktion og de åbenbart fejlagtigt isolerede ydervægge gennemrenoveret, eller også flytte. Det sidste er det nemmeste. Det første er en lang og besværlig proces.

Hvis vi skal have ejeren af lejligheden til at renovere tagkonstruktionen og ydervæggene, hvad er så lige vores argumenter for at han skal foretage den investering? Og bliver omkostningen ikke bare lige væltet 100% over på os som lejere?

Vi kunne også bare smutte … Men lejligheden er dejlig, og hvor usundt er det egentlig?

Hvad gør vi lige … ?

Link til rapport:  15-0511 Sct. Jørgensgade Holstebro

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.