Livø

Billede af Livø

Livø

Vi smuttede ind i den lille Livø havn som en mandel ud af sin skal. Det var et dejligt blæsevejr fra øst, og vi var lidt bekymrede for anduvningen, for havnen er meget lille og der er næsten ikke plads til at vende sig om derinde. Men der stod en hyggelig gammel sejler derinde, og vinkede os ind. Og se, alt gik jo som det skulle. Godt nok var der placeret nogle bøjer midt i havnebassinet, som gjorde det ret umuligt at vende båden i den kraftige blæst. Men det lykkedes at ramme en kaj og få fortøjningerne gjort fast. Nu har vi været ude for at se på den lille ø. Hvor er engene flotte denne sommer! Der var en då, der græssede lige foran os – indtil den opdagede os – så var den væk. Vi grillede Gjøl-pølser over den store statsskovsgril, og nu er vi på vej i køjen i Smilla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.