Mast på Fjøsen

I dag var en festdag, for i dag fik vi sat mast på Fjøsen. Vi fik hjælp af det sædvanlige eksperthold fra Østjylland, så resultatet var der aldrig nogen tvivl om. Fjøsen fik mast på, og den er justeret ind til sejlads i bidevind, for fokkeskødet er rykket fra randdækket på på ruftaget. På prøveturen var der ingen tvivl om, at det havde en god effekt, vi kunne gå tæt til vinden!

Men inden da skulle der bæres mast fra bådehuset til mastekranen. Jeg tilbød Britt – som en gentleman – at tage den tunge ende. Som du kan se af videoen neden under, gik Britt forrest og styrede, mens jeg fulgte efter med mastens tunge ende. Der var mange kommentarer fra forbipasserende!  😀

Marianne og Eva stødte til ved mastekranen, og ved fælles hjælp fik vi masten hejst op og sat på plads. Dernæst en øl-pause på Struer Bugt, mens vi pustede ud i pinsesommervarmen.

Ved bøjerne oppe ved Kleppen spiste vi frikadeller og kartoffelsalat – sejl- og nydelsessæsonen er startet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.