Fjøsen sættes i vandet

Fjøsen i forårshumør

Fjøsen i forårshumør

Så blev Fjøsen klar til at komme i baljen! I dag blev hun så endelig, efter mange omgange olie og maling, ploppet i havnen. Hun blev hentet af havnetraktoren og kørt hen til kranen. Britt fik lige pletmalet det sidste under kølen, og så var der vandgang.
Denne gang er hun blå under vandlinjen. Samme farve som Smilla.
Men der skulle pumpes! Straks da hun var i vandet silede det ind fra især bagbords bord. Uha! Den lille batteridrevne lænsepumpe blev sat i gang. Den kunne godt holde trit med det indtrængende vand, men heller ikke mere end lige til …

Nå hun blev sejlet over til bro 18, hvor hun bor, og den store 220V pumpe blev monteret. Den starter automatisk, når vandstanden kommer over 30 cm i bunden af båden. Håber jeg. Med den i båden skulle vi ikke risikere, at hun kommer til at hænge i tovene.

Mon hun bliver så tæt, at vi kan sætte mast på mandag? Kun hvis hun bliver mere tæt end nu.

I morgen prøver Britt at få en spand savsmuld med hjem fra arbejdet. Hash kan naturligvis også bruges, men savsmuld er bedre. Drysset langsomt langs bådens side er en god måde at tætne båden på. De små stykker træ suges ind og sætter sig mellem bordene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.