Agger

Smilla og Næssundfærgen i Agger

Smilla og Næssundfærgen i Agger

Vi er havnet i Agger. Her har vi aldrig været før. Det tror jeg heller ikke Næssundfærgen har. Den ligger her, efter at den blev dømt ude fra Næssund. Den ser også lidt trist ud, men nu bliver den malet og gjort i fin stand, og kan forhåbentlig sejle mange ture igen.
Vi har aldrig prøvet at lægge os uden på en færge før. Det er en ny oplevelse. Nå, den varede kort. Vi mødte havnemesteren på havnen og han tilbød os at lægge os ind på en af værftets kajer. Det ville vi gerne, for Næssund var godt nok lidt rusten, og det var heller ikke nemt at gå i land.
I morgen går turen til Thyborøn, hvor Smilla skal have ny pressenning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.