Klovn

Benthe Barnekovs klovn

Benthe Barnekovs klovn

Vi var på kunstmessen ArtHerning i dag, hvor vi nød de mange dejlige billeder. Der var mange spændende mennesker at snakke med, og man bliver helt ør af de mange forskelligartede indtryk, man får af de udstillede kunstværker.

Og Tænk, der var Henry Heerup til salg. Men uden for vores økonomiske formåen. Men så var der til gengæld så meget andet. Vi forelskede os pladask i en klovn, der med sine melankolske øjne og varme farver drog os ind i sin verden.

Kunstneren Benthe Barnekov var til stede, og vi fik lejlighed til at tale med hende om, hvad der optog hende. De røde, pink og brændte farver i hendes skønne maleri Klovn, udstråler en inddragende varme, som tager os ind i klovnens verden. De melankolske øjne udtrykker også kærlighed, og det er dialogen mellem os mennesker – klovn til klovn – der er inspirationskilden.

Benthe Barnekovs klovn hænger i vores stue nu.

Vi har lovet at passe godt på ham   🙂

En kommentar

  1. Pingback: Uden titel | Café Henning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.