Træbåde

Et liv med træbådDFÆL har udgivet en gratis eBog om at passe en gammel træbåd. Undertitlen “Kommende træsejlere kan begynde her” er underholdende og ganske rammende for bogen. Når man læser den igennem, er der mange “ja netop” kommentarer der slipper ud i stuen.

Det er bestemt en bog, der kan anbefales, uanset om man har en træbåd eller bare drømmer om at have en træbåd. Eller måske frygter at have en træbåd. Billederne er mange og man ligefrem savler over de smukke både.

Nu har vi jo sat Fjøsen til salg, så jeg må indrømme, at det giver et lille stik af glæde i brystet at se al den glæde, vi giver væk til andre.

Hent bogen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.