Regnvejrsdag i Kirkehavn

Bådhuse i Kirkehavn

Hyggelige haver og bådhuse i Kirkehavn

Det er regnvejr og blæst, og små både frarådes at gå på havet i dag. Især bugten mellem Åna-Sira og Lista er farlig, fordi bølgerne reflekteres af klipperne og skaber farlige bølger, der nemt kan knuse en båd.

Vi har besøgt Fruernes Hus og spist kringle, og vi har set på den fine nye del af Kirkehavn, med bådhuse og pyntelige gårdhaver.

I går spiste vi en treretters på Kongshamn. Det var bare super!! Først en cremet fiskesuppe med fisk og grønt. Så en marineret havørred med lækkert grønt og pure. Og endelig pighvar. Vi var i den syvende himmel.

I morgen tager vi måske videre til Rasvågen, på den anden side af Hidra. Kulingen på havet gør det umuligt for os at sejle de sidste 100 sømil op til Stavanger, så vi bruger tiden her ved Hidra til at udforske gamle og nye steder.

Fruernes Hus

Fruernes Hus i Kirkehavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.