Årets første tur

Styrmand Britt

Styrmand Britt

Handbjerg Marina og Restaurant Pavillionen var målet for årets første sejltur. Det var rigtig dejligt vejr, 1 grads varme og svag vind fra syd vest. Smilla er endnu ikke gjort vinterklar, for det har jo ikke været rigtig vinter endnu. Det var derfor nemt lige at kaste fortøjningerne, danse lidt på det frostglatte dæk med fenderne og så smutte ud af Struer Bugt og ind i Venø Bugt.

Der var god plads i Handbjerg Marina, vi var den eneste båd på gæstebroen.

Stjerneskuddet på Restaurant Pavillionen er som altid i orden. Vi nyder dejligt, at de gode restauranter ned til fjorden holder åbent også selvom det er vinter. Tilbage gennem Venø Bugt nød vi synet af hvinænder og Lomvier, der i stort tal har søgt vinterly i den vestlige del af Limfjorden.

Tilbage i Struer fik vi frostsikret afløb og motor, så skulle frosten komme er Smilla klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.