Tilbage til Danmark

Kongshamn Gjestebrygge

Kongshamn Gjestebrygge

Så er det sidste aften i Norge, og vi har bestilt bord hos kokken på Kongshamn. Han laver god mad af de bedste, lokale råvarer, og er kendt i hele området for sine fiskeretter. I aften skal vi nyde middagen som afslutningen på årets tur til Norge, der har budt på gode oplevelser i Bergen, lange dagsmarcher, småsnak med hyggelige nordmænd og lækker mad på enten eget bord eller restaurant.
Vejret har ikke været helt i top, så de sidste to dage med sol og varme, har været rigtig dejlige for os begge.
I morgen formiddag sætter vi kursen på 146 grader og rammer forhåbentlig Thyborøn tidligt lørdag. Vi forventer at skulle bruge 20 timer til turen. Forhåbentlig venter vores ven delfinen på os. På turen herop blev vi fulgt af en delfin hele vejen fra Hanstholm til Mandalsbugten. Han kom op på siden af cockpittet og kiggede op til os ganske mange gange i løbet af den 13 timer lange sejltur. Det var velkommen underholdning på en lang tur.
Hvis der ingen delfinspring er på turen, må vi lege “jeg ser …” eller bare følge mågernes flugt over Smilla og ellers sidde og fundere over livet i almindelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.