Standerhejsning i Struer Sejlklub

Klargøring af Smilla

Klargøring af Smilla

Der var standerhejsning i dag i Struer Sejlklub. Det betyder officiel åbning af klubbens sæson med affyring af kanonen. Da der er “Børn om Bord” tema i år, var det et barn, der fik æren af at fyre kanonen af. “Børn og Bomber“?

Og så var der frokost som var dejlig, og så var der demonstration af det nyeste elektroniske redningsudstyr som var dyrt, og så var der endelig hygge på Smilla, der var glad for at få fyldt sine tanke med ferskvand.

Som sædvanlig er trykslangerne utætte, når der sættes tryk på vandet. Der skulle lige skæres en centimeter af afgangen fra varmtvandstanken. Nu er det vist nok tæt igen. Vi tjekker lige trykfaldet, når vi kommer derud igen i morgen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.