Fjøsen – klar til olie

Nøgen folkebåd

Fjøsen – helt nøgen

Lige så snart temperaturen kommer over 5 grader kan der fuges mellem de bord, der gaber lidt for meget. Det var en overraskelse, at hun var belvet fuget. Men nu er der ikke andet at gøre, end at lægge nye fuger ind, og dernæst olie i rigelige mængder.
Træet ser bedre ud end først antaget. Hun skal nok blive fin og sejle rask afsted gennem Limfjordens små, krabbe bølger.
I morgen lover DMI snestorm, men i påsken bliver det sikkert sol og varme. Så skal vi i bådehuset og grille pølser til frokost mens vi giver hende olie, monterer gammelmandssæde, håndlister og rorpind. Masten skal også monteres – der er nok at gå i gang med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.