Gourmet i Tambohus

Gummibåd

Vores tro følgesvend

Vi besøgte Tambohus Kro lørdag aften. Smilla blev ankret op i bugten, og gummibåden roede os det sidste stykke ind til kroen.

Der blev serveret april måneds gourmetmenu, hvilket var en rigtig god oplevelse. Og så ved jeg godt, at jeg havde gjort grin med deres “aske af grillet forårsløg”, men det var faktisk et rigtig godt krydderi til forretten.

Natten var kold og klar, men morgenen var lys og forunderlig, for vi kunne sidde ude i cockpittet og spise morgenmad, mens solen bagte os. Det er ikke ofte, at det sker i april, hvor vandet kun er 9 grader varmt.

Næste weekend? Mors rundt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.