Stormen Egon

Den 10. januar 2015 fik vi besøg af stormen Egon. Han gav vindstød på 35 meter i sekundet, hvilket ikke gav de helt store skader, men han sendte masser af vand ind i Limfjorden, så både Struer og Lemvig blev lidt medtaget af vandet.
//foto.brittoghenning.dk/#!album-10
Vi tog en masse billeder fra Struer og Lemvig. Vi var ude ved Smillas havnehus, for at flytte tingene en hylde op. Som det ses, er vandet tæt på at gøre gulvet i huset vådt. Men 185 cm over normal er ikke nok til at gøre det vådt. Men hvem ved … om en lille uge kommer det næste lavtryk, og hvis vandet stiger yderligere, vil det være rart at have tingene sikret.

Lemvig havde god gavn af deres nye værn mod vandet. Det fungerede perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.