Eidssund

Hygge på broen ved Eidssund Gjestehavn

Hygge på broen ved Eidssund Gjestehavn

Der er hygge på broenved den lille Eidssund Gjestehavn. Nordmændene har en dejlig vane ved at invitere til snak, ved at sætte sig på en klapstol på broen, når man vil i snak med andre. Man går tilbage til sin båd, hvis man gerne vil være i fred, men normalt er de udstationeret på broen i deres klapstol, og bliver nærmest skuffede, hvis man bare går forbi uden at snakke.

Vi bliver stående og får en sludder med dem om området, om sommeren, der lader til ingen ende har og om bådliv i det hele taget.

Det ser nu unægteligt lidt morsomt ud, med stole på broen på rad og række.

Sommeren er helt fantastisk lige nu. Der er somre, hvor temperaturen ikke kommer over 20 overhovedet. Men lige nu er det 26 grader og svedende varmt. Vi har sagt til de fire på broen, at næste år sejler vi til Loften, for at få lidt normal, kølig sommer  😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.