Thyborøn

Sònia og Anders i Thyborøn med udsigt mod Skotland

Sònia og Anders i Thyborøn med udsigt mod Skotland

Vi besøgte Thyborøn sammen med Sònia og Anders i sol og blæst. Vi havde egentlig regnet med at skulle sejle med en blid østenvind i vores genakker på vej dertil, men det blev der ikke noget af. Til gengæld var der blid vestenvind i lokkerne, og Volvo måtte arbejde, for der var ikke tid til at krydse hele vejen over Nissum Bredning i svag vestenvind.

Men på hjemturen fik vi luftet genakkeren, og blev båret blidt over bredningen med det store sejl i hopla.

Vi grillede en kalveculotte på Cobb’en på den måde, Marianne og Lars havde vist os det skulle gøres. Rødvinsmarinade og lækre urter kom i bunden af  Cobb’en efter at stegen havde ligget i den i 8 timer. Det smagte godt!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.