Handbjerg Marina

Sjovt skilt

Sjovt skilt som møder dig, når du forlader den nye Handbjerg Marina

Vi deltog i “Åben Havn” i Handbjerg Marina. Det var en imponerende tale Martin Dåsbjerg holdt i anledning af “Åben Havn”. Han startede med det malende billede af hans hjem for 10 år siden, hvor han sad sammen med en ven ved bordet i køkkenet og talte om Handbjergs fremtid, mens Erna var ved at stege frikadeller. Det var som at være der selv. Jeg følte mig inddraget i projektet ved den farverige indledning.

På vej derud gik vi ad en lang grusvej. Der er ikke lavet ordentlig vej endnu, så der er et stykke at gå. Vi gik tæt på nogle af deltagerne i projektet og overhørte tilfældigvis deres beskrivelse af formanden: “Han er helt fanget af drømmen, og kan slet ikke forholde sig til virkeligheden”.

Det var en god karakteristik af en ildsjæl. Og drømmene fik frit udløb i talen, der malede et smukt billede af Handbjerg med masser af besøgende og gang i produktionen af lokale fødevarer i høj kvalitet.

Vi kommer igen i bededagsferien, når der er åbningsfest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.