Et pusterum

Vi tog en ekstra overnatning på Tunø, da Henning havde behov for lige at puste lidt ud efter turen fra Grenå til Tunø. Og så var der jo også mulighed for byvandring i Tunø By og besøge kirken som er mere et søfartsmæssigt lys end en guide til sjælelig oplysning. Men “Mindelunden” er en fin og smuk lille lund.
I kirken mindes man et skib der gik ned med mand og mus lige nord for Tunø i midten af 1700-tallet. Vi tænkte at det ville blive til mange minde-plader, hvis man gjorde det samme på Læsø eller Anholt. Men lille beskyttede Tunø ligger i en anden verden.
På havnen er der et pragtfuldt skilt, der har til formål både at få folk til at passe deres uvorne unger OG at bringe smilet frem.
Og hvem vil ikke gerne have en espresso og en sød lille kattekilling?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.