Aalborg Bugt

Vi tog en lang tur fra Glyngøre og til Hals i dejlig forårssol og med tusindvis af søfugle hele vejen til Hals. Der var masser af flotte edderfugle og mange slags gæs, der spiste, snakkede og hyggede sig før næste tur op nordpå. Det er fuglenes “Jomfru Ane Gade”! Vi landede i Hals kl. 20 og gik næsten direkte i seng. En kop varm glögg fik lige farven tilbage i kinderne.

Vi stod op kl. 6 og gjorde klar til afgang. Først lidt hyggesnak med ejeren af det gode skib Mary. Han ventede på kranmanden, der skulle løfte det tilbage i vandet, så han kunne sejle videre. Han havde sejlet i Kattegat i vinterens løb, og kunne fortælle at han kunne sejle gennem 5cm is men ikke 7. Men så er der heller ingen begroning eller noget som helst andet i vandlinjen 😉

Lige nu er vi midt på Aalborg Bugt, og håber at ramme en havn på Djursland inden det begynder at blæse for meget.
I morgen går turen videre ned forbi Samsø.
Billedet nedenfor er forårsskinnende glæde over Løgstør Bredning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.