Mandal Gjestehavn

Vi ligger i gæstehavnen og nyder solen og den friske blæst, der fulgte efter tordenskyllerne, der har fået vandstanden til at stige kraftigt i Mandalselva. Vi ligger lige neden for Uranienborg, der er verdens smukkeste parkeringskælder. Man kan se pavillonen oppe på toppen lige bag Smilla. Bjerget er hult 😊

Fra båden kigger vi over på den sjove bøje i elven og det fine kulturhus/bibliotek. Fodgængerbroen kommer i smuk forlængelse af kulturhuset.
Der er blot ét problem: De har flyttet Fiskelaget væk fra havnen og ud i et industrikvarter. Det var den fiskebutik, hvor vi ikke blot kunne få Norges bedste fiskekaker med græssløg, men også alle mulige salater og røgede delikatesser. Nu er der en butik der sælger Hennig Olsen is … og det er jo heller ikke så ringe. Og de har verdens største kugler! To kugler is = en halv liter is 😋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.