Blæst inde i Thyborøn

Vi er blæst inde i Thyborøn, efter en herlig tur over Nissum Bredning i stik modvind. Desværre måtte Volvo klare arbejdet, da vi ikke kunne klare at krydse op mod vinden i den kraftige blæst. Der var bølgesprøjt og vippeture! Nu ligger vi i Thyborøn og venter på bedre vejr. Når vinden er under 10 m/s og bølgerne under 2 meter krydser vi Skagerak og havner i Norge 🙂

Det har været dejligt at sejle i hård vind og stadig føle at både beskytter os sikkert mod bølger og blæst. Det er rart at være om bord og føle at det hele fungerer som det skal. Det eneste problem er, at vi ikke har lys i vores navigationslys. Der er en sikring et sted – men hvor?? Man føler sig som en “dum blondine”, når man end ikke kan finde ud af at skifte en sikring :-/

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.