Hobro

Hobro Sejlklub

Hobro Sejlklub

Vi har sejlet fra Struer til Aalborg, derfra videre til Øster Hurup. Øster Hurup var en rigtig god oplevelse. Havnen var hyggelig og vedligeholdt, og havnemesteren var bare den bedste! På Restaurant Neptun fik vi aftensmad af de yderst venlige personale.

Næste morgen videre ned langs Jyllands østkyst i smukt solskinsvejr. Min næse er rødere end rød nu.

Vi zig-zaggede ind gennem deltaet i Mariager Fjord, og ventede pænt på at brovagten i Hadsund blev færdig med sin middagslur, og lukkede os samt 10 andre sejlere igennem til den under del af fjorden. Hvor er der smukt! Flotte skrænter, smuk skov med høje træer – noget vi ikke har meget af i Vestjylland, og masser af gule bøjer hvor man kan ligge tæt til skoven og overnatte med solsortefløjt som godnatmusik.

Nu er vi i Hobro i bunden af fjorden, og glæder os til at få familiebesøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.