Eftertanker ved Toftum Bjerge

Ankerplads ved Toftum Bjerge

Ankerplads ved Toftum Bjerge

”Når du vågner op en hverdagsmorgen, er det en løgn, når du siger: Jeg vågner op, går i bad, drikker min kaffe, børster tænder og går på arbejde. Nej, du vågner op, tager dit bad, drikker din kaffe, børster dine tænder og går ud i livet. Og ude i det liv bruger du i gennemsnit halvdelen af dine vågne timer på det, vi kalder arbejde…. Og på den måde skal du også passe på livet, når du er på arbejde, for arbejdet er ikke noget, der foregår ved siden af eller står i modsætning til dit liv – det er en integreret del af det.”

Morten Albæk i Kristeligt Dagblad den 5. oktober i anledning af bogudgivelse ”Ét liv. Én tid. Ét menneske. Hvordan vi glemte at leve et meningsfuldt liv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.