Det lange stræk

Solen går ned over Hanasandsundet

Solen går ned over Hanasandsundet

Vi tog det lange stræk fra Egersund, forbi Jæren med de gode kartofler og grøntsager op forbi Tananger og helt op til Rennesøy. Britt måtte bakse med krydstogtskibe, færger og coastere og endelig kl 20 havnede vi i den fredelige by Vikevåg. Der spiste vi fenalår fra Birkebeiner og sognemor og nød solnedgangen fra cockpittet.

Smukt!

Dagen efter købte vi et svineknæ i den lokale handel for 47 kr (hvem siger at det er dyrt at handle i Norge?) samt scampirejer og krabbeklør til friokost. Vi brugte dagen på dels at sejle om til østsiden af Rennesøy mens solen bagte, og da vi kom i havn at sludre med nordmændene om løst og fast.

Vi glæder os over varmen og de mange venlige mennesker vi møder. Og så også den smukke natur. På billedet ser man Hanasandsundet i aftenlys.

Vi glæder os til i morgen hvor der er et bjerg, der skal bestiges!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.