Af sted

Struer Havn

Marilyn Anne i solnedgangslys

Det er feriens første weekend. Vi har lige tanket diesel og tømt spildtanken. Rødspætte til aftensmad – det får vi ikke i Norge. Ål og fladfisk findes ikke. Ikke i Norge i hvert fald. Og nu er det snart Norge! I morgen kl 4 sejler vi fra Struer med kurs mod Norge. Det første stop bliver Mandal, hvor Hr. Redaktøren kalder med fiskemenu.

Hvis alt går vel, er vi deroppe mandag aften. Vejret ser lovende ud med en gennemsnitlig bølgehøjde under 1,5 m og vind fra sydlige retninger. Der er altid lidt spænding ved st sejle over Skagerak. Vil vi se delfiner på turen? Det er altid sjovt at have dem som ledsagere på turen. Engang havde vi en delfin med hele vejen fra Hanstholm til Mandal.

Og hvad med søsyge – vil vi holde den væk med mad og drikke og regelmæssig hvile?

Det er en smuk aften i Struer med udsigt til Marilyn Anne, og koldfrontsskyer i solnedgangslys.

Vi glæder os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.