Billeder

Nordisk Folkebåd D517Fjøsen er vores gamle folkebåd – en nordisk folkebåd D517 fra 1968. Den er ikke “rørt i en spand” som de fleste andre sejlbåde, men er lavet af lærk på eg, som den nordiske tradition foreskriver, når tingene skal gøres ordentligt. Vi brugte meget tid på at vedligeholde den, for gamle piger kræver pleje for at se godt ud.
Det er en båd med sjæl og med egen vilje på vandet.

Nu er den solgt og kan findes på Jyllands østkyst.

Billeder af Fjøsen kan du finde her.

Smilla - Bavaria 36-2

Smilla er vores Bavaria 36 sejlbåd. Den købte vi brugt i 2012, da vi savnede lidt mere komfort end vores gamle folkebåd kunne levere. Smilla er fra 2002, og hed oprindelig Ille.

Der er billeder af Smilla her.

2 Kommentarer

 1. Kære Britt&Henning, jeg skriver på et kompendium om kryddersnaps, som skal fungere som underlag for et snapsekursus på Samsø efter forslag fra min datter Camilla. Jeg har på nettet fundet et foto, som henviser til https://www.brittoghenning.dk, og som viser et gadeskilt med teksten “Caution, blind drivers backing out”. Det kunne jeg godt tænke mig at bruge som illustration i kompendiet – må jeg det?
  Som udgangspunkt er der ikke tale om en kommerciel publikation – dvs. formentlig kun max 100. eksemplarer. Med venlig hilsen – Per Vagn-Hansen

  • Hej Per
   Det må du gerne – det er et fantastisk skilt, og det kan ikke give andet end smil over hele ansigtet med den forside, og bagefter den eftertanke, som også hører med, når man taler køretøj og alkohol.
   God fornøjelse med snapsekurset.
   Jeg har selv Globs dejlige brændevinsbog, og har med succes prøvet adskillige af opskifterne
   Mvh
   Henning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.